Elle Style Awards 2020

In acest an, 49 dintre cei mai creativi si stilati oameni din Romania sunt printre cei nominalizati, reflectand diversitatea si excelenta din industria modei romanesti.

Lumea modei este, de asemenea, o fereastra asupra noilor talente, iar categoria Best Young Designer evidențiază viitoarele stele ale designului romanesc. Acesti tineri creativi aduc idei proaspete si inovatoare in industrie, contribuind la diversitatea si evolutia ei.

Si, pentru ca traditionala sedintă foto nu se putea realiza in siguranta acum, nominalizatii au raspuns provocarii ELLE de a se fotografia intr-o ipostaza care ii dezvaluie in cel mai onest mod, dar si unei intrebari la care am putea sa reflectam toti: ce ai aflat despre tine anul acesta?

Octavia Chiru, nominalizata la categoria Best Young Designer

2020, anul care va copleși paginile cărților de istorie, m-a învățat să trăiesc prezentul. Cum așa? Prezentul ne definește viitorul. Astfel, pentru un viitor existent este nevoie de un prezent sănătos din toate punctele de vedere.
Am învățat să trăiesc „clipa”. În fiecare zi să am o activitate care mă bucură, să existe creativitate în orice mă înconjoară și, cel mai important, să fiu una cu natura.
Aceste vremuri incerte ne demonstrează cât de fragilă este specia umană. Dorim să avem tot și tot să fie al nostru, dar nu ne gândim la consecințe.
În industria în care activez, aceea fiind lumea modei, se realizează anual 150 de miliarde de obiecte vestimentare pentru șapte miliarde de oameni. Două miliarde dintre aceștia folosesc o bucată de pânză pe post de îmbrăcăminte, iar alte două miliarde cumpără un singur tricou pe an. Așadar, se produc 150 de miliarde de haine doar pentru trei miliarde de oameni. Este cu totul o altă perspectivă a exagerării. O lume a supra-consumerismului este una cu o existență precară.
Anul acesta mi-am confirmat dorința unei vieți responsabile.

Mai jos puteti urmarii integral evenimentul care s-a desfasurat live pe platforma YouTube ca urmare a restrictiilor impuse de pandemia din anul 2020

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus
Select your currency
RON Leu românesc
EUR Euro