Harper’s Bazaar Magazine NOIEMBRIE 2021

Revista Harper’s Bazaar a adus moda mai aproape de natura, organizand o sedinta foto spectaculoasa. Cu Octavia Chiru in centrul atentiei, alaturi de tesaturile naturale si formele organice au creat un peisaj de poveste.

Sedinta foto in aer liber a fost o calatorie fascinanta prin natura, cu Octavia prezentand creatii ce se impleteau armonios cu mediul inconjurator. Accesoriile din ceramica au adaugat farmec, transformand fiecare tinuta intr-o expresie artistica.

Sub ochii atenti ai echipei Harper’s Bazaar, moda a prins viata printre stancile impunatoare si razele soarelui, iar tesaturile naturale au adaugat o nota de confort si autenticitate. Aceasta sedinta foto a fost o celebrare a frumusetii organice si a modului in care moda poate dansa armonios cu natura.
MY MOODBOARD

de INA BORCEA

O colectie prin care am simtit nevoia contopirii cu natura, in toate aspectele sale.

In primul rând, natura mi-a fost muza si mi-a oferit libertate in exprimare. Am studiat indeproape cele 3 regnuri naturale – animal, vegetal si mineral. Fiecare piesa din colectie exploreaza un organism sau un element inanimat, care apoi este abstractizat, trecut prin filtrul viziunii mele. Aceasta contopire dintre natura si colectie s-a realizat prin materializarea pieselor vestimentare – le-am oferit forme, nuante, texturi si calitatea de a fi sustenabile.

Am folosit materiale naturale, biodegradabile si organice, tesute cu grija in Romania. Piesele se realizeaza made to order, in maniera slow fashion. In colectie am adaugat un material neconventional pieselor textile si anume ceramica, de asemenea, material natural, biodegradabil. Din ceramica am realizat manual nasturii, gentile si bijuterile. Mi-am dorit ca fiecare piesa sa fie unica, confectionata special pentru purtator.
Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus
Select your currency
RON Leu românesc
EUR Euro