Test Despre


Brand-ul, OCTAVIA CHIRU, nareaza publicului povesti scrise de creatoare. Colectiile vestimentare reprezinta capitole, outfiturile sunt personaje, iar atentia la detalii isi adauga esenta prin metafore, anacronisme, parabole si bineinteles, se intruchipeaza sustenabilitatea ca final fericit.

Un volum vizual cu piese vestimentare, accesorii ceramice si incaltaminte, toate acestea impreuna creeand in armonie, universul O.C. Fiecare piesa, OCTAVIA CHIRU, este contemporana, atemporala, statement, un melanj de texturi, nuante si forme pentru un look care iti impartaseste o poveste, nu doar o tendinta trecatoare.

In cele ce urmeaza o sa descoperim mai multe cauze importante pentru acest brand

Brandul OCTAVIA CHIRU este un brand care isi produce in mod sustenabil articolele de imbracaminte si accesoriile.


Mai 2023

BUCUREȘTI, România—Patru branduri de modă din România s-au angajat să renunțe la blănuri după ce au colaborat cu Humane Society International/Europe și au devenit primii designeri din România care s-au alăturat programului global Fur Free Retailer. Ioana Ciolacu, Muse um Concept, REDU și OCTAVIA CHIRU se alătură acum celor aproape 1600 de branduri de modă, retaileri și designeri din 25 de țări din întreaga lume care fac parte din programul Fur Free Retailer, printre care Gucci, Moncler, Prada, Adidas, H&M și Zara.


Mergand in continuare pe linia responsabila-sustenabila, accesoriile si bijuteriile OCTAVIA CHIRU sunt realizate din ceramica, glazuri non-toxice pentru mediul inconjurator si particule de metal pur (aur de 24k sau platina).

Fiecare produs este modelat si pictat manual in atelierul OC

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus
Select your currency
RON Leu românesc
EUR Euro