TOUCH MAGAZINE – MARTIE 2024

Renumit pentru evoluția sa de la numele de scena WRS la mai personalul si sofisticatul Andrei Ursu, aceasta sedinta foto marcheaza o abatere de la stilul sau obisnuit, servind drept exceptie de la noile reguli la care adera. In aceasta imagine captivanta, Andrei inbodeste un amestec captivant de opulenta si farmec. Comportamentul sau emana incredere in timp ce isi imbratiseaza latura salbatica si jucausa, o abatere de la aparentele curate si lustruite pe care le-a imbratisat recent. Cu o carisma care sare de pe pagina, el captiveaza privitorul cu o prezenta magnetica care necesita atentie.Decorul este generos, completand personalitatea dinamica a lui Andrei cu grandoarea sa. Fiecare detaliu, de la tinuta somptuoasa pana la fundalul decadent, adauga senzatia de extravaganta care defineste aceasta sedinta foto extraordinara. Este o celebrare a libertatii, un moment de exprimare dezinhibata care il prezinta pe Andrei Ursu in toata complexitatea sa glorioasa.


Cu toate acestea, in mijlocul splendorii imprejurimilor sale, Andrei ramane punctul central, prezenta sa atragand atentia cu o gratie fara efort. Este o celebrare a libertatii, un moment de exprimare dezinhibata care transcende limitele traditiei si asteptarilor. Prin lentila Touch Magazine, Andrei Ursu apare ca un far de stralucire artistica, o marturie a puterii autenticitatii si a descoperirii de sine.


Andrei Ursu (aka WRS), unul dintre cei mai cameleonici artisti din industria muzicala din Romania, a reusit sa depaseasca granitele muzicale, lansarile sale fiind ascultate la nivel mondial in urma participarii sale la Eurovision cu piesa „Llamame”. Spania, Germania, Turcia, Italia sau Statele Unite sunt doar cateva dintre teritoriile in care piesele sale sunt ascultate zilnic de zeci de mii de oameni.MAKING OFArticolul poate fi gasit integral accesand link-ul de mai jos:

Unveiling the unexpected Andrei Ursu’s bold departure on the cover of Touch Magazine

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus
Select your currency
RON Leu românesc
EUR Euro